پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷
اگر مزهی ماهی دریای خزر و خلیجفارس را امتحان کرده باشید حتما به تفاوت در طعم آنها پیبردهاید.
ماهی خزر که سالها در آبهای نسبتاً شیرین زندگی کرده و پرورش یافته را اگر بعد از صید ساعتها یا یک روز و حتی بیشتر نمک بزنید و نگه دارید باز هم با یکبار آبکشی نمک و شوری خود را از دست داده و به حالت اول خود بر میگردد، برعکس ماهی خلیج که تمام عمرش را در آبهای گرم و شور پرسه زده به خودی خود هم شور است، حال اگر قبل از طبخ چند ساعتی در نمک بماند شورتر میشود، اگر احیاناً زمان از دستتان خارج شد و چند ساعت به یکروز یا بیشتر کشید شوری آن به حدی میرسد که با ده بار آبکشی هم نه تنها به حالِ اولِ خود که به طعم ماهی چند ساعت مانده در نمک هم بر نمیگردد، در حقیقت ماهی خلیج زمینهی نمک را دارد فقط کافیست راهش را باز کنید تا شورش را در بیاورد !
+ مینویسم و فکر میکنم چقدر شبیه حکایت بعضی از ما آدمهاست...
++ من ماهیام اما به سرم شور نهنگ است ... این برکهی بیحوصله اندازهی من نیست!